2015-07-23 11:42:04• hírek • (x)

Philadelphia Complex - szőnyegmosás profi szinten

A Philadelphia Complex George Boitor tér 4 szám alatt található autómosójában a legjobb szolgáltatások várják az autókat és tulajdonosukat - és nem csak! Nemrég ugyanis bővült szolgáltatásaik sora, most már az autómosás mellett szőnyegtisztítással is foglalkoznak, a tőlük megszokott profi szinten.

A Philadelphia Complex minden bizonnyal Szatmárnémeti városának egyik legjobb autómosója. A hozzájuk érkező kliensektől kedves és profi autóvezetők veszik át a tisztításra váró gépkocsit, egyenesen az autómosó boxba vezetve a járművet. Összesen hét autót moshatnak az itt dolgozók egyszerre, a bő vízzel és a leghatékonyabb tisztítószerekkel történő mosás pedig gyorsan eredményez makulátlanul tiszta autót.

S amíg az autót fürdetik, az autós a kellemes teraszon kávét vagy éppen üdítőt kortyolgatva, újságot olvasva várhatja a művelet végét. Sőt, a mosó tulajdonosai azokra is gondoltak, akik gyermekükkel mennek autót mosatni: a csöppségek a külön erre a célra kialakított játszóházban foglalhatják le magukat, vagy éppen rajzfilmet nézhetnek a tévében.

Új szolgáltatás: szőnyegmosás

A Philadelphia Complexnél most a háziasszonyok válláról is leemelnek egy meglehetősen nagy terhet: átvállalják ugyanis a szőnyegmosást tőlük, ráadásul nem is akármilyen módon! Az elfoglalt menyecskének csak egy telefonjába kerül és a philadelphiás fiúk máris autóba pattannak és elmennek a tisztításra váró szőnyegért.

Elviszik, kitisztítják és házhoz is szállítják a tiszta szőnyeget - kívánhat az ember jobb szolgáltatást? Egyik nap elviszik, másik nap visszahozzák a patyolattiszta szőnyeget, amelyet a legmodernebb technikákkal és minőségi tisztítószerek használatával varázsolnak újjá.

Máris hívhatod a szőnyegtisztítás szakértőit a 0740-005-959-es számon és hamarosan érkeznek is a philadelphiás fiúk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: